Rehabilitació de façanes a Sitges

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

A construccions Tomás Gracia comptem amb una llarga experiència en rehabilitació de façanes a Sitges i altres municipis i ciutats de Catalunya.

La gran majoria dels nuclis urbans en pobles i ciutats compten amb edificis antics o amb un gran nombre d’anys des de la seva construcció. La rehabilitació de façanes a Sitges i els diferents municipis catalans resulta una de les reformes més importants que li pots realitzar al teu bloc de pisos, no sols per l’estètica, sinó que també beneficia l’estructura.

La importància d’aquesta mena de reformes també resideix a assegurar la visibilitat estructural i millorar l’eficiència energètica de l’edifici. Si el teu bloc de pisos llueix un aspecte deteriorat, comença a patir l’aparició d’esquerdes o simplement genera una mala impressió, és el moment d’iniciar una reforma de l’exterior del teu bloc.

La nostra llarga experiència en rehabilitació de façanes a Sitges ens permet aconsellar i guiar als nostres clients a l’hora de planificar els arranjaments i canvis que necessita efectuar l’aspecte exterior d’un bloc de pisos.

Un altre factor que pot resultar nociu si la façana del teu edifici no es troba en bones condicions són les inclemències meteorològiques. Una cosa tan simple com que l’aigua de la pluja es filtri a l’interior dels habitatges pot generar afectacions en l’aire interior i pot esdevenir un risc real per a la salut dels habitants.

A més, la rehabilitació de façanes a Sitges ajuda al teu edifici a revalorar-se. Una façana amb un bon aspecte estètic i sense fissures estructurals pot generar que el valor dels habitatges augmenti i permeti als seus propietaris treure un major rendiment en una possible venda.

I no sols reformem façanes a Sitges. Edificis de ciutats com Barcelona i Tarragona o de municipis de la talla de Vilanova i la Geltrú, Castelldefels, Vilafranca del Penedès, Cubelles, Sant Pere de Ribes o Calafell ja s’han posat en contacte amb nosaltres per a sol·licitar els nostres serveis.

Quan tries Construccions Tomás Gracia tries experiència, compromís i un èxit rotund en els resultats. Posa’t en contacte amb els nostres especialistes i informa’t sobre les rehabilitacions de façanes.

Scroll to Top