Preparar les terrasses i jardins al bon temps

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

L’arribada de la primavera provoca que s’hagi de preparar les terrasses i jardins al bon temps.

La millora de la situació meteorològica fa que ja sigui el moment d’adaptar els espais exteriors del teu habitatge per poder aprofitar al màxim els innumerables beneficis que té comptar amb zones a l’aire lliure.

Moltes de les llars a Catalunya tenen terrasses o jardins molt aprofitables per gaudir de la bona temperatura del clima primaveral. El fet és que totes estan correctament aprofitades. Poder adequar els espais exteriors i optimitzar els recursos a l’aire lliure pot donar un plus de qualitat al teu habitatge.

A la primavera no només es produeix una pujada de les temperatures, sinó que a més els dies comencen a ser més llargs. La suma de tots dos elements convida a gaudir a les zones exteriors de la teva casa tant en solitari, com amb la presència de familiars o amics.

El primer pas per a platejar-se un condicionament de la terrassa o el jardí és realitzar una completa revisió dels elements que la integren. Tots dos, com qualsevol espai exterior, estan sotmesos a condicions dures durant tot l’hivern, però quan arriba el bon temps i el fred se suavitza és el moment idoni per començar el condicionament per la temporada de primavera i estiu.

Com pots adequar els teus espais a l’aire lliure? En primer lloc, crea zones d’ombra amb la presència de tendals i ombrel·les que permetin protegir-se de les altes temperatures. En relació amb això mateix, és important també afegir algun mètode de refrigeri, com poden ser les piscines o les dutxes. Un altre element a tenir en compte, són les plantes. Sobretot a les terrasses, crear àrees verdes li pot aportar una millor eficiència i presència estètica.

A Construccions Tomás Gracia comptem amb una qualificada plantilla de professionals que t’assessoraran a l’hora d’iniciar l’adaptació dels teus espais exteriors per preparar les terrasses i jardins al bon temps.

Scroll to Top