Rehabilitació i reforma

Estem especialitzats en transformar edificis i pisos antics, en espais amb tot tipus de comoditats, mantenint la seva línia clàssica. Busquem les millors solucions segons les necessitats de cada projecte.

Construcció

Fa dècades que ens dediquem a la construcció de tot tipus d’edificacions, tant edificis plurifamiliars per a particulars i promotores, com cases unifamiliars d’alt standing en parcel·les privades. Oferim serietat en el compliment de terminis i qualitats sense deixar d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Hotels

Tenim una contrastada experiència en la reforma i construcció d’hotels. La nostra capacitat per adaptar-nos a les diferents operatives i situacions particulars de cada hotel, fa que els nostres clients troben quedat molt satisfets amb els nostres treballs.

Obra pública

Estem qualificats per l’Estat per a la realització d’obres per a ajuntaments, diputacions provincials i organismes ministerials.

Manteniment industrial

Portem anys realitzant ininterrompudament treballs de manteniment i neteja en diferents fabriques de ciment, i estem especialitzada en el revestiment interior de forns de ciment i neteja de sitges. El nostre principal valor és l’experiència del nostre personal en aquests treballs, així com la disponibilitat d’eines i maquinària necessàries per a la seva execució.

Parlem del seu projecte?

Scroll to Top