L’Eixample Sud del Prat: un nou repte de 260.000 metres quadrats

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

La Junta de Propietaris de PAU 1-4, PAU 2, a l’àrea de l’Eixample Sud del Prat de Llobregat, i la promotora Vertix, han tornat a dipositar un cop més la confiança en la nostra empresa, Construccions Tomás Gracia, i ens han encarregat la urbanització d’un terreny de 260.000 metres quadrats al municipi del Baix Llobregat.

El nou barri de l’Eixample Sud del Prat de Llobregat, impulsat per l’Ajuntament de la població, comunica el nucli de la ciutat amb el parc agrari i el camí de la platja. També és la porta d’accés al Delta del Llobregat i les seves platges. Aquest nou barri residencial està dotat de tots els serveis, grans avingudes, vials de prioritat invertida per a vianants, carrils bici i diverses zones de jocs infantils. També s’ha reservat un important espai destinat a equipaments públics assistencials i escolars.

En aquesta nova gran àrea de l’Eixample Sud s’hi està construint un nou barri amb 1.400 nous habitatges. La nostra empresa serà l’encarregada d’adequar els nous vials per fer-los habitables (enllumenat, aigua, clavegueram, etc.) i que els visitants puguin gaudir de la zona, practicant esport per les zones enjardinades, anant en bicicleta pel carril bici o passejant-hi en família.

Aquesta mateixa setmana començarem amb les primeres labors d’aquest llarg i il·lusionant camí que tenim al davant.

Construcciones Tomás Gracia té una enorme experiència en la construcció de noves zones residencials i també està sent l’encarregada de la urbanització del nou barri de la Plana i Santa Bàrbara, la localitat on es va fundar la corporació i hi té la seva seu central. Aquests nou barri esdevindrà el nou centre de la població del Garraf, i s’està construint amb un gran respecte amb l’entorn i garantint habitatge de protecció oficial per als més joves.

Any rere any, una important cartera de clients renova la seva confiança en nosaltres, tots ells de gran prestigi, que són un excel·lent aval a l’hora d’oferir els nostres serveis i així poder incorporar nous grans clients de prestigi: la millor garantia de la nostra capacitat organitzativa i professionalitat.

Scroll to Top