La Fundació Tomás Gracia, amb la gent gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

En èpoques de crisi com la que afecta la totalitat del món, empreses, entitats, fundacions i la població en general es mobilitzen per ajudar als més desafavorits que, generalment, són els que més pateixen en situacions complicades.

Sense cap mena de dubte, els grups d’edat més avançada s’han mostrat més vulnerables a la pandèmia causada per la Covid-19, que ha arrasat a la gent gran, la majoria de les vegades per falta de material, i la Fundació Tomás Gracia ha fet una donació de 20.000 €, la totalitat del pressupost que tenien per a ajudes enguany, per ajudar a les residències de gent gran de Sitges poguessin adquirir el material necessari per fer front al coronavirus: mascaretes, gels hidroalcohòlics, bates per als infermers o test PCR.

La Fundació treballa normalment ajudant a nens amb problemes, però des del primer moment van veure clar que havien d’ajudar en aturar la propagació de la malaltia i no van dubtar ni un sol segon en fer una excepció i canviar la manera d’actuar. La societat els necessitava i ells havien de donar resposta.

La fundació sitgetana cada any destina una gran quantitat de diners a fer una societat millor, però sempre enfocada a la població de menys edat. Sense anar més lluny, l’any passat van apostar per diverses campanyes, en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en la lluita contra el càncer infantil. També han treballat colze a colze amb l’Escola Pia en interessants projectes per escolaritzar els nens de l’oest de l’Àfrica, una zona greument afectada per la desnutrició i les malalties.

La Fundació Tomás Gracia sempre està compromesa amb les causes més solidàries. No té un altre interès que ajudar, que abastir de possibilitats i donar instruments a les persones que ho necessiten. Perquè ajudar les persones que l’envolten és, també, ajudar al conjunt de la població a la qual pertanyen. Com més possibilitats donen a més gent, més possibilitats tenen de rebre d’ells l’ajuda necessària en un futur. Una gran filosofia de vida.

Scroll to Top