La Fundació fa un gran esforç per lluitar contra la pandèmia

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

La pandèmia que vivim ha alterat les línies d’ajudes de la Fundació i enguany s’ha destinat una gran part del pressupost a lluitar contra el coronavirus i per ajudar als més desafavorits que, normalment, són els que més pateixen en situacions complicades.

Els grups d’edat més avançada són els que, des del primer moment, es van mostrar més vulnerables a la pandèmia causada per la Covid-19, que va arrasar la gent gran, la majoria de les vegades per falta de material, i la Fundació Tomás Gracia va fer una donació de quasi 20.000 €, per ajudar a les residències de gent gran de Sitges poguessin adquirir el material necessari per fer front al coronavirus: mascaretes, gels hidroalcohòlics, bates per als infermers o test PCR.

Per poder seguir ajudant a les nenes i nens, la gran preocupació de la Fundació des de fa anys, enguany s’ha augmentat el pressupost total en gairebé un 50 per cent. Aquest 2020 també han apostat per diverses campanyes, en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en la lluita contra el càncer infantil. També han treballat amb els clubs infantils de Sitges, perquè els menuts més necessitats puguin seguir practicant esport.

La Fundació Tomás Gracia sempre està compromesa amb les causes més solidàries. No té un altre interès que ajudar, abastir de possibilitats i donar instruments a les persones que ho necessiten. Perquè ajudar les persones que l’envolten és, també, ajudar al conjunt de la població a la qual pertanyen. Com més possibilitats donen a més gent, més possibilitats tenen de rebre d’ells l’ajuda necessària en un futur. Una gran filosofia de vida.

Llista de donacions de la Fundació Tomàs Gracia

Col·laboració amb l’Ajuntament per a material sanitari contra la Covid-19. 19.918€
Obra social Sant Joan de Déu. 1.000€
Fundació Ave Maria. 1.500€
Unió Esportiva Sitges. Beques per als nens. 2.000€
Sixlyonbikes . Cursos per a nens. 1.000€

Scroll to Top