Construcció de casa a Sitges

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

A Construccions Tomás Gracia comptem amb una gran experiència a la construcció de la teva casa a Sitges.

Des de la nostra fundació fa ja més de 50 anys, hem realitzat diferents labors en l’àmbit de la construcció, però resulta innegable reconèixer l’èxit en els nostres resultats a l’hora de crear habitatges unifamiliars.

Quan els nostres clients contacten amb nosaltres per a dissenyar i planificar el que serà la construcció de la seva casa a Sitges, ens adaptem als seus gustos i necessitats aportant el nostre toc més personal de qualitat i innovació, afegint el segell de modernitat que ens caracteritza.

Estem molt compromesos amb garantir la major professionalitat en les nostres labors, per la qual cosa quan tries a Construccions Tomás Gracia tries construir el teu habitatge de la mà d’una empresa fidel i eficient.

Entre la nostra gran selecció d’habitatges, es troba la construcció de cases apariades, unifamiliars, adossades, aïllades o plurifamiliars, entre altres. A més, oferim la possibilitat als nostres clients de dissenyar les seves llars distribuint-los en fins una, dues, tres o fins a quatre plantes, depenent de l’espai disponible i de com es desitgi optimitzar el mateix.

A més, comptem amb un equip d’arquitectes i tècnics que t’assessoraran en la planificació i distribució de les estades de la teva nova llar perquè la construcció de la teva casa a Sitges es pugui dur a terme de la manera més eficient possible.

Durant el nostre llarg periple com a empresa constructora, hem prestat serveis en la construcció d’habitatges en municipis confrontants a Sitges com són Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes o Cubelles. També ens hem caracteritzat per prestar els nostres serveis en grans ciutats com Barcelona i Tarragona, acostant-nos també a poblacions com Castelldefels, Vilafranca del Penedès o Calafell, entre altres.

Si vols gaudir del màxim confort, d’una gran comoditat i un èxit rotund en els resultats en la construcció de la teva casa, posa’t en contacte amb nosaltres. Junts dissenyarem i farem realitat el projecte que desitges.

 

Scroll to Top